Ben je op zoek naar DE trouwjurk voor jouw grote dag, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Geen paniek! Wij stelden een lijst op om het shoppen voor jou makkelijker te maken. Op maat gemaakte creaties of een showroom vol prachtexemplaren, hier zijn 8 adressen om jouw innerlijke bridezilla in los te laten.. damesschoenen

Brussel: Love, Sweet, Etc.

Paradijs voor bohemian bruidjes 

Als je deze bruidsboetiek binnenwandelt kom je meteen terecht in een warme en gezellige sfeer, waar iedereen klaarstaat om je te helpen. Deze winkel werd opgericht in 2012 en biedt vloeiende, lichte jurken aan met een eerder eigenzinnige bohemian en rock-‘n-roll stijl tot gewoon chic en elegant, in prachtige kant en natuurlijke materialen. De verschillende collecties zijn tegelijkertijd origineel en glamoureus. Perfect voor als je op zoek bent naar die boho chique trouwjurk.

Brussel: Elsa Gary

Voorliefde voor vintage 

Elsa Gary, een Franse designer die vintage bruidsjurken ontwerpt, heeft – gelukkig voor ons – een showroom in België, meer bepaald in de buurt van het Koninklijk Kasteel van Laken. Niet alleen de ligging doet ons dromen van een prinsessenjurk, ook de service is royaal: zo kan je je favoriete jurk niet alleen op maat laten maken, maar je kan het model ook nog volledig naar je hand zetten en laten aanpassen.

Waterloo: Charline Verbeken

Exclusief en subjectief

“De ideale bruid voor Charline is een moderne en volleerde vrouw. Ze is onafhankelijk, weet precies wat haar verlangens zijn en wil dat de jurk haar evenbeeld is.”

Als je zo iemand bent, hoef je alleen maar de deur van de winkel open te duwen en je vertrouwen volledig bij Charline te leggen. Zij vindt de trouwjurk die het beste bij jou past.

Smoking kopen

Een smoking voor de bruidengom is een trend die we de laatste tijd steeds vaker zien. En waarom ook niet! Een smoking is namelijk op en top chique! Je bent altijd feestelijk gekleed op je grote dag, daarnaast is het ook weer iets wat je onderscheid van andere. Er zijn immers maar weinig gelegenheden in België waar een tuxedo gedragen wordt. Een smoking is direct herkenbaar aan de zwarte zijden revers en aan de zwarte zijden bies aan de zijkant van de smokingbroek. trouwkostuum limburg